MultiBOX

Product omschrijving

De MultiBOX is een prefabschoorsteen op maat. Ze is vervaardigd uit aluminium en is zo ontwikkeld voor aan en afvoer van lucht. Ze kan geplaatst worden op diverse dak types: hellend-, plat dak en nok uitvoering.  De MultiBox is opgebouwd uit verschillende niveaus.  Voor aanvoer van lucht van natuurlijke of mechanische ventilatie en lucht voor gastoestellen van het gesloten type. En ook voor de afvoer van lucht uit dampkappen, riolen, rookgas gesloten toestellen, lucht voor natuurlijke of mechanische ventilatie, doorvoer van CLV of INOX rookkanalen, rookgas open toestellen.

Toepassing

De MultiBOX wordt toegepast in zowel eengezinswoningen als ook in appartementen. Voor beide situaties gelden andere regelementen en voorschriften. Voor appartementen moet de MultiBOX altijd uitgerust worden met een mogelijkheid om de schacht te verluchten (koninklijk besluit 19/12/1977).

Deze norm betekend dat de vrije verluchtingsdoorsnede van de schacht minstens 10% van totale horizontale doorsnede van de koker heeft. Met een minimum van 4dm².

De MultiBOX is dus een ideale oplossing voor een combinatie van af en aanvoeren van lucht als ook rookgas afvoer.
Het systeem is in combinatie met vele cv - ketels getest en volgens normen EN1856 en CE gekeurd

Materiaal

De MultiBOX en de dakopstand is volledig vervaardigd uit aluminium EN15088/EN10204-3.1.

De dekplaat is langs de onderzijde geïsoleerd met celdichte isolatie, deze isolatie voorkomt grote temperatuur verschillen (geen condensvorming) en zorg tevens ook voor betere akoestische eigenschappen, dit is noodzakelijk om te vermijden bij een hagelbui de koker als klankkast gaan fungeren.

De dakopstand is vervaardigd uit aluminium, de hellend dak of nok uitvoering word na behandeld met vlamdovende isolatie en is standaard voorzien van bevestigingsplaten en loodslabbe.

De MultiBOX is verkrijgbaar in alle RAL kleuren zonder meer kost.

PRIJZEN OP AANVRAAG

 

There are no products matching the selection.